Lattari-ilta 3.helmikuuta!!

10.1.2023

Tulossa huikea Lattari-ilta, jonka järjestävät yhdessä Suomi-Espanja seura, Suomi-Kuuba seura ja Suomi-Nicaragua seura.

Lattari-ilta on perjantaina helmikuun 3. päivänä klo 19.00–01.00. Juhlapaikkana on Kiltakellari, Bulevardi 44, Helsinki. Tilaisuuteen ovat tervetulleita jäsenten lisäksi heidän ystävänsä!  Osallistumismaksu (jäsen 30 €, ei-jäsen 40 €) sis loistavan Septeto Bomba Buena -bändin sekä tervetuliaisjuoman ja kevyen iltapalan.

Ilmoittaudu sähköpostilla tapahtumaan viimeistään 23.1.2023 hallitus@suomiespanjaseura.fi

Kirjaa viestikenttää;  osallistujien nimet,  jäsen/ei-jäsen ja valitsetko kasvis- vai lihavaihtoehdon iltapalaksi. Saat paluupostissa maksuohjeet.

Koska tilan koko on rajoitettu (max 120), hyväksytään osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi maksamalla osallistumismaksu!

TERVETULOA! BIENVENIDOS! viettämään rattoisaa iltaa musiikin, tanssin ja seurustelun merkeissä!

Suomi-Espanja seura

Suomi-Kuuba-seura