Espanjan matkailutoimiston esityksiä

Virtuaalivierailu Baleaareille 24.3.2022 klo 17!

Hola! Tule kuulemaan esitystä monipuolisesta ja kiehtovasta matkailukohteesta - Baleaarien saariryhmästä virtuaalisesti 24.3.2022 klo 17.

Espanjan Matkailutoimiston Belen Cadahian sekä toimiston johtajan Julio E. Jiménez Novella kertovat meille Zoomin välityksellä tuosta viehättävästä neljän suurehkon saaren muodostamasta Espanjan itsehallintoalueesta Välimerellä.

Ilmoittautumiset sesposti@suomiespanjaseura.fi

Linkki tapahtumaan toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Murcia - virtuaalitapahtuma oli 25.3.2021

Virtuaalitapahtuma Espanjan valtion matkailutoimiston kanssa meni hienosti! Tapahtumassa oli läsnä paikalla yli 50+ henkilöä. Esittelijänä oli Irene Pérez Espanjan valtion matkailutoimistosta ja tilaisuuden alusti johtaja Salvador Robles. Jatkamme jatkossakin Espanjan maakuntien esittelyä. 

Murcia sijaitsee Välimeren rannikolla Valencian ja Andalusian välissä, ja sieltä runsaasti aurinkoisia rantoja ja paljon golfmahdollisuuksia. Näiden lisäksi sieltä löytyy myös tärkeä taide- ja kulttuuriperintö Rooman ja Karthagonin jäännöksistä vaikuttaviin barokkirakennuksiin. Murcia ei ole niin tunnettu kuin Andalusia tai Valencia, joten varmasti alueen esittely oli inspiroivaa!

Kuvien lähde © Secretaría de estado de turismo

Kuvia käytettiin tapahtuman “Murcia - virtuaalitapahtuma torstaina 25.3.2021 klo 18.00” ilmoittelun yhteydessä.