Aiemmat vuodet

Kutsu vuoden Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen 28.11.2023

Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 28.11.2023 klo 18.00 Töölön kirjastossa Topeliuksenkatu 6. 00250 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös virtuaalisesti Google Meetin välityksellä, kokoukseen ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla.

Kokousta edeltävän syyskokousesitelmän Espanjan viinit pitää sommelier Antti Uusitalo. Varsinainen syyskokous alkaa välittömästi esitelmän sen jälkeen noin klo 19.00. Kokouksen järjestelyissä noudatetaan vallitsevia koronturvallisuudesta annettuja suosituksia ja ohjeita. Esitelmä jaetaan Google Meetillä osanottajille.

Kokoukseen tulee ilmoittautua sähköpostillasesposti@suomiespanjaseura.fiviimeistään 24.11.2023! , otsikkoon Syyskokous ja ilmoittaa samalla, osallistuuko fyysisesti paikan päällä vai virtuaalisesti. Kokousmateriaalit löytyvät  tästä  ja ovat saatavissa myös kokouspaikalla.

Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus, 7.11.2023

ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja
  ääntenlaskijoiden valinta
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksujen
  vahvistaminen vuodelle 2024
 6. Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle ja eroavien tilalle
 7. Toiminnantarkastajien tai tilintarkastajien valinta
 8. Muut mahdollisesti käsiteltäväksi otettavat asiat
 9. Kokouksen päättäminen 

Toimintasuunnitelma  ja talousarvio 2023

 • Toimintasuunnitelma PDF-muodossa
 • Talousarvio PDF-muodossa

Kutsu vuoden 2022 syyskokoukseen 1.12.2022

Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään torstaina 1.12.2022 klo 18.00 Malta-talossa, Välimerenkatu 13 (Jätkäsaari). Kokoukseen voi osallistua myös virtuaalisesti Google Meetin välityksellä- kokoukseen ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla.

Kokousta edeltävän syyskokousesitelmän Castilla- La Mancha, a hidden gem in the Spanish countryside pitää Ana Roca Espanjan valtion matkailutoimistosta. Esitelmän alussa on katsaus Espanjan matkailun nykytilanteesta. Varsinainen syyskokous alkaa välittömästi sen jälkeen noin klo 19.00. Kokouksen järjestelyissä noudatetaan vallitsevia koronturvallisuudesta annettuja suosituksia ja ohjeita. 

Kokoukseen tulee ilmoittautua sähköpostilla sesposti@suomiespanjaseura.fi  viimeistään 25.11.2022! Otsikkoon Syyskokous. Ilmoita samalla osallistutko fyysisesti paikan päällä vai etäyhteydellä. Kokousmateriaalit tulevat kohta ladattaviksi Suomi-Espanja seuran nettisivuille ja ovat saatavissa myös kokouspaikalla.

 

Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus, 11.10.2022

 

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja
ääntenlaskijoiden valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksujen
vahvistaminen vuodelle 2023

6. Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle

7. Toiminnantarkastajien tai tilintarkastajien valinta

8. Muut mahdollisesti käsiteltäväksi otettavat asiat

9. Kokouksen päättäminen

Toimintasuunnitelma  ja talousarvio 2022

Suomi-Espanja Seura ry:n sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 26.4.2022 klo 18.00

Tervetuloa kevätkokoukseen kulttuurikeskus Caisan Vehnä-kabinetiin (Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki). Osallistuminen mahdollista myös Google Meet- etäyhteydellä.

Ennen varsinaista kokousta ohjelmassa on kevätkokousesitelmä. Puheenvuoron käyttäjä ilmoitetaan
myöhemmin. Varsinainen kokous alkaa välittömästi esitelmän jälkeen. 

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista sähköpostilla sesposti@suomiespanjaseura.fi viimeistään 22.4.2021,otsikkoon Kevätkokous. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Linkki kevätkokous aineistoon löytyy kuvan alta.

Tervetuloa osallistumaan!
Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus 30.3.2022


Syyskokous 2021 paketissa ja (pikku)joulukin on tulossa

Suomi-Espanja Seuran syyskokous pidettiin tiistaina parinkymmenen hengen voimin.  Korona-ajan tapaan puolet paikalla ja puolet etänä. Ennen kokousta nautimme huippukitaristi Joonas Wideniuksen johdolla flamencosta sekä mahtavana pikatietopakettina että havainnollisina musiikkinäytteinä. 

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma -ja talousarvio. Henkilövalinnoissa seuran puheenjohtajana jatkaa Jouko Lehtoviita ja varapuheenjohtajana Lasse Haapamäki. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Heleena Karrus ja jo aiemminkin hallituksessa vaikuttanut Marjatta Vehkaoja – tervetuloa mukaan! Hallituksessa jatkavat Paavo Tukia, Pia Mäkinen, Eeva Kaartinen, Eeva Teräsalmi, Juhani Raunio ja lehden päätoimittaja Matti Sovijärvi. Hallituksesta olivat erovuorossa Henna Vilmi ja Ali Toivola – kiitos heille kovasta ja ansiokkaasta panoksesta seuran eteen!

Vahvistamme hallituksen sisäisen työnjaon ja tapahtumavastuut aina vuoden alussa.  Kustakin tapahtumasta vastaa aina yhdessä 2–3 hengen tiimi ja koko hallitus on mukana isompien tapahtumien järjestelyissä sekä auttaa aina, jos tulee jotain esteitä. Kerromme työnjaosta myöhemmin ja tiedot tulevat myös seuran sivuille yhteystietojen kohdalle.

Suomi-Espanja Seura ry:n kevätkokous pidettiin 27.4.2021

Suomi-Espanja Seura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin virtuaalisena.

Ennen varsinaista kokousta oli ohjelmassa mielenkiintoinen esitys Aurinkorannikon Suomelan (Asociación Finlandesa Suomela) pitkäaikaisen puheenjohtajan Paavo Ässämäen esitelmä Aurinkorannikon suomalaisten jäsenyhdistyksen toiminnasta. 

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja kahden ääntenlaskijan valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2020 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tilintarkastajien lausunnon esittäminen
6. Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Muut kokouskutsussa mainitut asiat
7.1 Hallituksen katsaus vuoden 2021 toimintaan
8. Kokouksen päättäminen

Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus 13.4.2021

Kokoukseen liittyvät dokumentit:

Asociación Finlandesa Suomela, Paavo Ässämäen esitys 27.4.2021 (pdf)
Suomi-Espanja Seura ry:n toimintakertomus 2020 löytyy täältä (pdf)
Tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus 2020 löytyy täältä (pdf)

Vuoden 2020 syyskokous pidettiin 17.11.2020

Syyskokous pidettiin 17.11.  Ennen varsinaista kokousta Kon-Tiki Toursin toimitusjohtaja Timo Saranpää piti esityksen otsikolla Matkailun nykytilanne, erityisesti Espanjassa.

Kokouksessa hyväksyttiin Suomi-Espanja Seuran toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021. Toiminta pitkälti entisenlaista ja hyväksi todettua, mutta uuttakin aina haetaan. Toteutustapa – paikalla vai etänä- riippuu tietysti erään pandemian kuriin saamisesta, tästä uusin tieto jäsentiedotteissa ja nettisivuilla.

Henkilövalinnoissa seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin edelleen Jouko Lehtoviita ja varapuheenjohtajaksi vuodelle 2021 Lasse Haapamäki. Hallituksen jäseniksi erovuoroisten ja eronneiden tilalle vuosiksi 2021–23 valittiin Juhani Raunio, Eeva Teräsalmi, Eeva Kaartinen ja Matti Sovijärvi. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Erovuoroiset jäsenet hallituksesta olivat Marjatta Vehkaoja ja Kati Lanu-Peurala. Hallituksesta erosivat Anne Nikula ja Berit Virtanen-Thewils. Kiitos heille kaikille panoksesta seuran eteen!

Tarkemmin hallituksen työnjaosta tammikuun tiedotteessa, mutta valituista Matti Sovijärvi on lupautunut toimimaan SES-lehden päätoimittajana ja Juhani Raunio hoitamaan taloutta.

Syyskokouksen 2020 aineisto löytyy tästä.

Esitys matkailusta erityisesti Espanjaan pidettiin 17.11.2020

Ennen Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokousta on mielenkiintoinen esitelmä matkailusta ja erityisesti matkailusta Espanjaan. Esitelmän pitää Kon-Tiki Toursin toimitusjohtaja Timo Saranpää.  Kokoustarjoilun varaamiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi kokoukseen osallistuvien jäsenten tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostilla hallitus(at)suomiespanjaseura.fi, otsikkoon: Syyskokous 2020