Kutsu vuoden 2020 syyskokoukseen 17.11.2020

29.10.2020

Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 17.11.2020 klo 18.00 Kulttuurikeskus Caisassa (kokoustila Maissi), HUOM! Osoite on Kaikukatu 4 B, 00530 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös virtuaalisesti Microsoft Teamsin välityksellä, kokoukseen ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla.

Ennen varsinaista kokousta on Kon-Tiki Toursin toimitusjohtajan Timo Saranpään esitelmä Matkailun nykytilanteesta yleensä ja erityisesti Espanjassa  ja syyskokous alkaa välittömästi sen jälkeen noin klo 19.00. Kokouksen järjestelyissä Caisassa noudatetaan koronturvallisuudesta annettuja suosituksia ja ohjeita, näitä pyydetään myös kokoukseen osallistuvia noudattamaan. Kasvomaskeja ja käsidesiä on kokouspaikalla seuran puolesta.

Kokoukseen tulee ilmoittautua sähköpostilla sesposti@suomiespanjaseura.fi, viimeistään 13.11.2020! , otsikkoon Syyskokous ja ilmoittaa samalla, osallistuuko fyysisesti paikan päällä vai virtuaalisesti.

Kokousmateriaalit tulevat kohta ladattaviksi Suomi-Espanja seuran nettisivuille ja ovat saatavissa myös kokouspaikalla.

Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus, 20.10.2020

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja
ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksujen
vahvistaminen vuodelle 2021
6. Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle
7. Toiminnantarkastajien tai tilintarkastajien valinta
8. Muut mahdollisesti käsiteltäväksi otettavat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Syyskokouksen 2020 aineisto löytyy tästä.