Katja Lundén Company: Universo 15. - 16.10.2019

4.10.2019

Ensi-illat Aleksanterin teatterissa 15. ja 16.10. klo 19

Nouse ja katso untasi: Miltä se näyttää?

Katja Lundén Companyn 7-henkinen teos Universo on Anna-Mari Kähärän säveltämä huikea laulu- ja tanssimatka unen ja valveen rajamaille. Tämä läpisävelletty teos on vahvasti flamencon juurilla, versoillen nykytanssin kautta uudenlaiseen musiikkiteatteriin. Katja Lundénin ja Janne Marja-ahon koreografiat yhdistyvät kokonaisvaltaiseksi teokseksi jossa ääni ja liike ovat yhtä. Lavalla 5-henkisen tanssiryhmän kanssa musisoivat loistavat Anna-Mari Kähärä ja Sara Puljula. Kuva: Saara Autere.

Erikoishinta SES-jäsenille

Seuran jäsenet saavat nyt erikoisetuna  liput 15.10 ja 16.10 näytöksiin huomattavasti normaalihintaa 41 € halvemmalla eli hintaan 29 €/jäsen. Jäsen voi ottaa mukaan yhden seuralaisen, joka ei ole seuran jäsen. Lipun hinta myös seuralaiselta 29 euroa. Varaukset suoraan teatterista,  puh 09 676 980. Mainitse varatessas lippukoodi ”SES-lippu”.

Lue lisää esityksestä