Espanjalaisen elokuvan viikko 5.-7.10.2020 joudutaan perumaan ja siirtämään ensi vuoteen.

21.9.2020

Kuten tiedämme, on koronatilanne viime päivinä edelleen huonontunut. HUSin koordinoima ryhmä, joka päättää alueellisista koronarajoituksista, on Husin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärven mukaan suositellut, että ei järjestettäisi yksityistilaisuuksia, joissa on yli 20 henkeä.

Toimimme tässä viranomaisten ajankohtaisen turvallisuussuosituksen mukaisesti ja peruutamme Espanjalaisen elokuvan viikon 2020. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021, ajankohdasta ilmoitetaan erikseen. Pahoittelemme viime hetken peruutusta.

Viranomaisten turvallisuussuosituksen mukaisesti joudumme perumaan Espanjalaisen elokuvan viikon 2020. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2021. Pahoittelemme viime hetken peruutusta.

Nähdään ensi vuonna!