Syyskauden avaus 21.9.2019 Nuuksiossa

19.6.2019

Tervetuloa seuran syyskauden avaukseen, joka pidetään perinteiseen tapaan Nuuksiossa Helsingin metsänhoitajien kämpällä. Kokoontuminen Haukkalammen luontotuvalla retkeilykeskus Haukanpesän edessä klo 12. Ohjelmassa luonnossa oloa, sienestystä ja sieninäyttely, saunomista, uimista sekä grillausta. Löytämämme sienet opastetaan sekä suomeksi että espanjaksi.

Järjestämme tapahtuman yhdessä Club Españolin kanssa. Osallistumismaksu SES:n ja Club Españolin jäseniltä 10 € ja muilta 15 €, lapset alle 12 vuotta 5 € ja alle 6 vuotta maksutta. Hintaan sisältyy salaattia, patonkia ja lasi juomista sekä tietysti ohjelma ja sauna. Grillattavat ja muun haluamansa jokainen ottaa omien tarpeidensa mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään 8.9. sähköpostilla hallitus@suomiespanjaseura.fi, otsikoksi "Syyskauden avaus".