Yhteisöjäsenet

Sivultamme löydät lisätietoja jäsenyydestä sekä yhteisöjäsenhakemuksen.

Yhteisöjäsenemme 2017

Yritystoimintaa Espanjassa? Kiinteistösijoitus mielessä? Perintöpulmia? Tarvetta veroneuvonnalle tai kirjanpitopalveluille?

AvaLaw pitää huolen lakiasioiden sujumisesta, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästä ja yrittämisestä Espanjassa. Toimimme Kataloniassa, Costa Blancalla, Baleaareilla, sekä yhteistyötoimiston kautta Costa del Solilla.

Suomeksi teitä palvelee Raisa Venermo, suomalainen lakimies, jolla on asianajajan koulutus ja valtuudet myös Espanjassa. Tavoitat Raisan numerosta  +34 667 558 094 tai sähköpostilla raisa@avalaw.es.

Asianajotoimisto Mia Kavasto Oy hoitaa rikos- ja riita-asioita, sekä antaa perintöoikeudellista konsultaatiota esimerkiksi tilanteessa, jossa henkilö oleskelee sekä Suomessa, että Espanjassa. Asianajaja Kavaston löytää Helsingin Kulosaaresta ja satunnaisesti Espanjasta taikka Kanarian saarilta konsultoimasta ja aina tavoittaa numerosta +358 40 9608308.

Moniosaava Bru Muñoz Abogados lakitoimistomme on toiminut vuodesta 1999 lähtien Benalmadenassa (Arroyo de la Miel) Costa del Solin alueella. Suomenkielisiä asiakkaita palvelee Malagan yliopistosta lakimieheksi valmistunut Katriina Raiskio.
Palvelemme asiakkaita kaikissa juridisissa ongelmissa. Hankimme NIE-numeroita, teemme testamentit, hoidamme asuntokaupat, edustamme asiakasta oikeudessa, teemme vuokra- ym. sopimuksia jne. Saat ”Yhden Pysähdyksen Taktiikalla”ratkaisun kaikkiin juridisiin tarpeisiisi!

FIESTATARJOUKSET voimassa TOISTAISEKSI: liity ja hyödynnä alennukset!

YHTEISÖJÄSENESITE

LIITY JÄSENEKSI. Lähetämme SES-lehdet 1 ja 2 kotiisi! Jäsenalennuksia mm. Toni Jokiniityn Promesa-levystä, Löytöretki Espanjaan kirjasta sekä El Mercadon nettikaupasta.

Luonto- ja sieniretki Nuuksioon 9.9.2017

Elokuun espanjan tehokurssit!

Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.