Yhteisöjäsenet

Sivultamme löydät lisätietoja jäsenyydestä sekä yhteisöjäsenhakemuksen.

Yhteisöjäsenemme 2017

Yritystoimintaa Espanjassa? Kiinteistösijoitus mielessä? Perintöpulmia? Tarvetta veroneuvonnalle tai kirjanpitopalveluille?

AvaLaw pitää huolen lakiasioiden sujumisesta, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästä ja yrittämisestä Espanjassa. Toimimme Kataloniassa, Costa Blancalla, Baleaareilla, sekä yhteistyötoimiston kautta Costa del Solilla.

Suomeksi teitä palvelee Raisa Venermo, suomalainen lakimies, jolla on asianajajan koulutus ja valtuudet myös Espanjassa. Tavoitat Raisan numerosta  +34 667 558 094 tai sähköpostilla raisa@avalaw.es.

Asianajotoimisto Mia Kavasto Oy hoitaa rikos- ja riita-asioita, sekä antaa perintöoikeudellista konsultaatiota esimerkiksi tilanteessa, jossa henkilö oleskelee sekä Suomessa, että Espanjassa.

Asianajaja Kavaston löytää Helsingin Kulosaaresta ja satunnaisesti Espanjasta taikka Kanarian saarilta konsultoimasta ja aina tavoittaa numerosta +358 40 9608308.

Moniosaava Bru Muñoz Abogados lakitoimistomme on toiminut vuodesta 1999 lähtien Benalmadenassa (Arroyo de la Miel) Costa del Solin alueella. Suomenkielisiä asiakkaita palvelee Malagan yliopistosta lakimieheksi valmistunut Katriina Raiskio.
Palvelemme asiakkaita kaikissa juridisissa ongelmissa. Hankimme NIE-numeroita, teemme testamentit, hoidamme asuntokaupat, edustamme asiakasta oikeudessa, teemme vuokra- ym. sopimuksia jne. Saat ”Yhden Pysähdyksen Taktiikalla”ratkaisun kaikkiin juridisiin tarpeisiisi!

Liity nyt jäseneksi ja saat SES-lehden 1/2017 jälkitoimituksena kotiisi.

Muutama paikka vielä Baskimaan esittelyyn 28.3
ilmoittaudu su 26.3. klo 18 mennessä

.

JÄSENHAKEMUS

#Suomi100
#SESJuhla2017

@SES_Seura

Lue Espanjan matkailutoimiston digilehden uusi erikoisnumero

Lehdessä 100 syytä matkustaa Espanjaan!

Uusia yhteisöjäseniä

AvaLaw