Yhteisöjäsenet

Sivultamme löydät lisätietoja jäsenyydestä sekä yhteisöjäsenhakemuksen.

Yhteisöjäsenemme 2017

Yritystoimintaa Espanjassa? Kiinteistösijoitus mielessä? Perintöpulmia? Tarvetta veroneuvonnalle tai kirjanpitopalveluille?

AvaLaw pitää huolen lakiasioiden sujumisesta, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästä ja yrittämisestä Espanjassa. Toimimme Kataloniassa, Costa Blancalla, Baleaareilla, sekä yhteistyötoimiston kautta Costa del Solilla.

Suomeksi teitä palvelee Raisa Venermo, suomalainen lakimies, jolla on asianajajan koulutus ja valtuudet myös Espanjassa. Tavoitat Raisan numerosta  +34 667 558 094 tai sähköpostilla raisa@avalaw.es.

Asianajotoimisto Mia Kavasto Oy hoitaa rikos- ja riita-asioita, sekä antaa perintöoikeudellista konsultaatiota esimerkiksi tilanteessa, jossa henkilö oleskelee sekä Suomessa, että Espanjassa. Asianajaja Kavaston löytää Helsingin Puotilasta ja satunnaisesti Espanjasta taikka Kanarian saarilta konsultoimasta ja aina tavoittaa numerosta +358 40 9608308.

Moniosaava Bru Muñoz Abogados lakitoimistomme on toiminut vuodesta 1999 lähtien Benalmadenassa (Arroyo de la Miel) Costa del Solin alueella. Suomenkielisiä asiakkaita palvelee Malagan yliopistosta lakimieheksi valmistunut Katriina Raiskio.
Palvelemme asiakkaita kaikissa juridisissa ongelmissa. Hankimme NIE-numeroita, teemme testamentit, hoidamme asuntokaupat, edustamme asiakasta oikeudessa, teemme vuokra- ym. sopimuksia jne. Saat ”Yhden Pysähdyksen Taktiikalla”ratkaisun kaikkiin juridisiin tarpeisiisi!

Oletko haaveillut Espanjan lämmöstä, rennosta ilmapiiristä ja upeista kulttuuri- ja makuelämyksistä?  Lovén LKV – Realhouse Oy välittää sinut ja perheesi turvallisesti kotiin niin Suomessa kuin Espanjassakin. Me ja luotettavat suomalaiset yhteistyökumppanimme Espanjassa löydämme sinulle sopivan kodin, fincan tai vaikkapa liiketilan.

Unelmakodin tai liiketilan löytäminen voi olla vuosien prosessi, jonka olemme tehneet sinulle helpommaksi kulkea. Meidän kauttamme löydät turvalliset kohteet niin rantakaupungeista, kulttuurinkehdoista kuin bisneksen ytimestäkin. Kerro, mitä haluat, ja me etsimme ratkaisut sinun puolestasi.

Kysy lisää: Arto Lovén, TJ, LKV, YKV
Puhelin +358 44 747 7000 (044 747 7000)
arto.loven@lovenlkv.fi

Helsinkiläinen asianajotoimisto Justitum laajenee Aurinkorannikolle. Tarjoamme Aurinkorannikon suomalaisille oikeudellista neuvontaa Espanjassa ja Suomessa. Autamme liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja yksityishenkilöiden pulmatilanteissa. Palveluihimme kuuluu mm. testamentin laadinta, asuntokauppojen laillistaminen ja muut omaisuuden hankintaan, hallintaan tai luovutukseen liittyvät kysymykset.
Teemme yhteistyötä asianajotoimiston Giménez Torres Abogados kanssa. Yhteyshenkilönä toimii asianajaja José Ignacio Cervantes Franco. Puhelinnumeromme on +34 680 20 35 37.

Asianajaja Maria Flygare (suomi, espanja)             maria.flygare@justitum.fi
Asianajaja Pekka Ylikoski (suomi,ruotsi)                  pekka.ylikoski@justitum.fi