Katso myös muiden järjestämät; aiemmat ja Juhlavuoden 2017 tapahtumat.

Espanjalaisen elokuvan viikko 16.-18.10.2017 Tapiolassa ja Helsingissä

Lisätietoja "Elokuvaviikko 2017" -sivulla

Jäsenille: "Flamencosauna" Savoy-teatterissa perjantaina 27.10.2017

Kuva: Saara Autere

Seura on hankkinut pienen määrän lippuja Katja Lundénin Flamencosauna-esitykseen Savoy-teatterissa perjantaina 27.10. klo 19. Liput (jäsenmaksun suorittaneelle) jäsenelle 17 € ja (max. yhdelle) seuralaiselle 22 €.

Ilmoittautumisohjeet:
Lähetä sähköposti osoitteeseen hallitus(at)suomiespanjaseura.fi ja laita otsikoksi "Flamencosauna". Kerro oma ja mahdollisen seuralaisesi nimi sekä yhteystietosi (puhelin ja sähköposti). Odota vahvistusviestiä ja maksa osallistumismaksu annettavien ohjeiden mukaan.

Osallistumisesi vahvistuu kun maksu on saapunut seuran tilille. Peruutuksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan, vaan sinun on itse etsittävä sijainen esteen sattuessa.

Liput saa seuran edustajalta teatterista n. klo 18.30 alkaen.

Vuosijuhla perjantaina 10.11.2017 klo 18-22.30 Ostrobotnialla

Tule juhlimaan kanssamme 60-vuotiasta Suomi-Espanja Seuraa perjantaina 10.11.2017. Juhlapaikkanamme on tunnelmallinen Ostrobotnian juhlasali Helsingin Etu-Töölössä (Museokatu 10). Tilaisuus alkaa klo 18.

Illan ohjelmassa on musiikkiesityksiä, puheita ja tervehdyksiä sekä kolmen ruokalajin illallinen.

Illalliskorttien hinnat ovat jäsenille 60 euroa ja 44 euroa (alkoholiton) ja muille 65 euroa ja 48 euroa (alkoholiton).

Tilaisuuden pukukoodi on tumma puku, myös muu juhlaillalliselle sopiva asu käy.

Illallismenut

Vuosijuhlan illallismenu on valittavissa seuraavista vaihtoehdoista:

Menu 1

Scampia ja aiolia crostinilla
Prässättyä häränrintaa, valkosipuli-punaviinikastike, rosmariiniperunaa ja kasviksia
Cavahyytelöä ja marinoituja metsämarjoja
Kahvi / tee

Menu 2 (kasvis)

Paahdettua punajuurta ja pähkinää, balsamicosiirappia ja rucolaa
Savustettua tofua, Romesco-kastike ja lämmin kasvis-bulgursalaatti
Cavahyytelöä ja marinoituja metsämarjoja
Kahvi / tee.

Illallismenut ovat valittavissa alkoholia sisältävällä juomatarjoilulla tai ilman sitä. Alkoholia sisältävään tarjoiluun kuuluu kuohuviinimalja ja kaksi kaatoa puna- tai valkoviiniä tai kaksi pulloa olutta tai siideriä. Alkoholittomaan juomatarjoiluun kuuluu alkoholiton tervetuliaismalja.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu vuosijuhlaan sähköpostitse 23.10. mennessä. Lähetä ilmoittautumisesi hallituksen sähköpostiosoitteeseen hallitus@suomiespanjaseura.fi ja kerro viestissäsi osallistujien nimet, yhteystiedot, menuvalinnat ja mahdolliset erityisruokavaliot, sekä ovatko he seuran jäseniä. Muista kertoa myös, onko valitsemasi menu alkoholiton vai alkoholillinen. Laita viestisi otsikkokenttään tunnus ”Vuosijuhla 10.11.”.

Illalliskortin maksuohjeet saat sähköpostitse. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Lämpimästi tervetuloa!

Syyskokous tiistaina 28.11. klo 18 Suomalaisen klubin ravintolassa