Katso myös muiden järjestämät tapahtumat.

Syyskauden avaus Nuuksiossa 15.9.2018

Syyskauden avaus järjestetään perinteiseen tapaan Nuuksiossa Helsingin metsänhoitajien kämpällä yhdessä Club Españolin kanssa

Kokoontuminen Haukkalammen opastuskeskuksen pihassa (Haukkalammentie 32) klo 12. Ohjelmassa luonnossa oloa, sienestystä ja sieninäyttely, saunomista, uimista ja grillausta. Osallistumismaksu jäseniltä 10 € ja muilta 15 €, lapset alle 12 vuotta 5 € ja alle 6 vuotta maksutta. Hintaan sisältyy salaattia, patonkia ja lasi juomista.

Ilmoittautumiset viimeistään 8.9. sähköpostilla hallitus@suomiespanjaseura.fi, otsikoksi "Syyskauden avaus".