Katso myös muiden järjestämät tapahtumat.

Kevätkokous 17.4. klo 18.00

Paikka: Hotelli Helkan kokoustila, Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki.

Ennen varsinaista kevätkokousta kuulemme Maarit Suonsivun/Matkanaika mielenkiintoisen esitelmän Unescon maailmanperintökohteista Espanjassa.

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja kahden ääntenlaskijan valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5. Vuoden 2017 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tilintarkastajien lausunnon

esittäminen

6. Vuoden 2017 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. Muut kokouskutsussa mainitut asiat

7.1. Mahdollinen hallituksen esitys kutsusta Suomi-Espanja Seuran kunniajäseneksi

7.2. Hallituksen katsaus vuoden 2018 toimintaan

8. Kokouksen päättäminen

Kahvitarjoilun ja muiden järjestelyjen takia ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa.

Ilmoittaudu sähköpstilla hallitus@suomiespanjaseura.fi. Otsikkoon "Kevätkokous 2018" ja mukaan osallistujien nimet ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelin). Jos sinulla on mielessä ehdokas kunniajäseneksi, lähetä ehdotuksesi perusteluineen mahdollisimman pian puheenjohtajan sähköpostiin: puheenjohtaja@suomiespanjaseura.fi.

Kirjan ja ruusun päivän tapahtuma 23.4.2018 klo 18.00

Tapahtuma on valitettavasti täyteen varattu. Halutessasi voit ilmoittautua mahdollisille peruutuspaikoille.

Paikka: Rikhardinkadun kirjasto, Rikhardinkatu 3, Helsinki (Helsinki kokoustila)

Kirjallisuusseminaarin aiheena on Espanjan nykykirjallisuus. Seminaarin alustajana ja puheenjohtajana toimii Helsingin yliopiston espanjalaisen filologian yliopistonlehtori Elina Liikanen. Kääntäjä Matti Brotherus luennoi illan aikana kirjailija Alicia Giménez Bartlettista ja hänen huippusuositusta Petra Delicado -dekkarisarjastaan. Kääntäjä Antero Tiittulan aiheina ovat kirjailija Carlos Ruiz Zafón ja hänen teoksensa.

Tilaisuus on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti hallituksen sähköpostiosoitteeseen hallitus(at)suomiespanjaseura.fi. Laita viestin otsikkoon tunnus ”Kirja ja ruusu". Kerro viestissäsi myös osallistujien nimet, yhteystiedot (puhelin ja sähköposti) sekä tiedot jäsenyydestä.

Jäsenmatka 5.-12.5.2018
CAMINO PORTUGUES -pyhiinvaellusreitti

Kuva: Ulla Lipasti

Vaelluksella Tuin kaupungista Santiago de Compostelaan tavoitat aidon galicialaisen maalaismaiseman vihreine ja tuulisine kukkuloineen. Suurin osa reitistä kulkee kauniissa maalaismaisemassa. ja päätepisteessä odottaa unohtumaton Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva kaupunki Santiago de Compostela pyhiinvaellusmessuineen.

Reitti on pyhiinvaellusreiteistä helpoin ja sopii kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaaville.

Matkan hinta  on nyt 1298 €/hlö. (vrt. Lomalinjojen esitehinta 1398 €/hlö).  Tästä hinnasta Suomi-Espanja seuran jäsenet saavat vielä 50 € alennuksen.  Huom! Tämä hinta edellyttää 16 hengen ryhmää.  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 240 €.

Ilmoittautuminen heti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Retki Tomatiton konserttiin Tampere Guitar Festival -tapahtumassa 9.6.2018

Eräs nykyflamencon suurista nimistä Tomatito (Josė Fernández Torres) esiintyy yhtyeineen Tamperetalossa 9.6 klo 19.00. Seuramme on varannut konserttiin koko rivin, 24 paikkaa, läheltä näyttämöä. Jäsen voi varata yhden lipun (jäsenhinta 45 €) ja yhden lipun seuralaiselleen (50 €). Liput jaetaan ennen esitystä, eikä peruutuksia valitettavasti voida ottaa vastaan.

Tervetuloa kokemaan ja kuulemaan tämä ainutlaatuinen konsertti! Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteineen ja puh.numeroineen viimeistään maaliskuun 5. päivänä sähköpostilla hallitus@suomiespanjaseura.fi, otsikoksi "Tomatito".

Liput myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme maksuohjeet. Konsertin jälkeen voimme omakustanteisesti jatkaa yhdessä iltaa. Ilmoita halukkuutesi tähän ja mahdollinen paikkasuositus. Otamme sitten yhteyttä kiinnostuneisiin.

Lue lisää www.tgf.fi ja www.tomatito.com