Ilmoita seuramme kanavilla!

Suomi-Espanja Seura ottaa mielellään vastaan ilmoituksia, joiden tuoton avulla voimme toimia entistä paremmin tavoitteidemme puolesta.

Hinnasto ja lisätietoja löydät  Mediakortista (suomeksi, 2017/01, sisältää matkamessutarjoukset).

Voit jättää tilauksen tai yhteydenottopyynnön sähköpostitse SES-lehden toimitukseen tai seuran toimihenkilöille.

Ilmoitusvaihtoehtoja on useita:

1. Seuran lehti (SES) ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja tavoittaa koko jäsenistön kotiin kannettuna, samoin yhteistyökumppanimme sekä tapahtumiin osallistujat. Painos on 1100 - 1500 kappaletta.

2. Seuran www-sivujen bannerit tavoittavat myös laajan joukon Espanjasta ja espanjalaisuudesta kiinnostuneita. Espanjankielisillä sivuillamme kannattaa ilmoittaa suomalaisista tuotteista, vaikkapa matkailu- tai käännöspalveluista. Voit myös ilmoittaa vuosisopimuksella Linkkejä-sivulla.

3. Seuran hallitus postittaa sähköisiä jäsenkirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, ja myös niihin voi liittää ilmoitustekstejä.

4. Seura järjestää vuosittain elokuvaviikon ja muita tilaisuuksia, joiden yhteydessä yrityksesi voi päästä esille.

Henkilöjäsenille 20 % ja yhteisöjäsenille 10-15 % alennus ilmoituksista!

Alennuksista ja muista jäseneduista tietoa Jäsenpalvelut-sivulla.

Liity nyt jäseneksi ja saat SES-lehden 1/2017 jälkitoimituksena kotiisi.

Muutama paikka vielä Baskimaan esittelyyn 28.3
ilmoittaudu su 26.3. klo 18 mennessä

.

JÄSENHAKEMUS

#Suomi100
#SESJuhla2017

@SES_Seura

Lue Espanjan matkailutoimiston digilehden uusi erikoisnumero

Lehdessä 100 syytä matkustaa Espanjaan!

Uusia yhteisöjäseniä

AvaLaw