Ilmoita seuramme kanavilla!

Suomi-Espanja Seura ottaa mielellään vastaan ilmoituksia, joiden tuoton avulla voimme toimia entistä paremmin tavoitteidemme puolesta.

Hinnasto ja lisätietoja löydät  Mediakortista (suomeksi, 2017/01, sisältää matkamessutarjoukset).

Voit jättää tilauksen tai yhteydenottopyynnön sähköpostitse SES-lehden toimitukseen tai seuran toimihenkilöille.

Ilmoitusvaihtoehtoja on useita:

1. Seuran lehti (SES) ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja tavoittaa koko jäsenistön kotiin kannettuna, samoin yhteistyökumppanimme sekä tapahtumiin osallistujat. Painos on 1100 - 1500 kappaletta.

2. Seuran www-sivujen bannerit tavoittavat myös laajan joukon Espanjasta ja espanjalaisuudesta kiinnostuneita. Espanjankielisillä sivuillamme kannattaa ilmoittaa suomalaisista tuotteista, vaikkapa matkailu- tai käännöspalveluista.

Sivut uudistuivat 22.4.2017, jolloin mainospalstan leveys kasvoi 140 pikselistä 280 pikseliin, ja vakiobannerin pinta-ala nousi 200 prosentilla!  Vakiokokoisen bannerin koko on 280 pikseliä (leveys) x 90 pikseliä (korkeus). Suurempin bannerien hinta skaalautuu korkeuden mukaan.

Voit myös ilmoittaa vuosisopimuksella Linkkejä-sivulla. Ota yhteyttä: nettivastaava(at)suomiespanjaseura.fi.

3. Seuran hallitus postittaa sähköisiä jäsenkirjeitä keskimäärin kerran kuukaudessa, ja myös niihin voi liittää ilmoitustekstejä.

4. Seura järjestää vuosittain elokuvaviikon ja muita tilaisuuksia, joiden yhteydessä yrityksesi voi päästä esille.

Henkilöjäsenille 20 % ja yhteisöjäsenille 10-15 % alennus ilmoituksista!

Alennuksista ja muista jäseneduista tietoa Jäsenpalvelut-sivulla.

FIESTATARJOUKSET voimassa TOISTAISEKSI: liity ja hyödynnä alennukset!

YHTEISÖJÄSENESITE

LIITY JÄSENEKSI. Lähetämme SES-lehdet 1 ja 2 kotiisi! Jäsenalennuksia mm. Toni Jokiniityn Promesa-levystä, Löytöretki Espanjaan kirjasta sekä El Mercadon nettikaupasta.

Luonto- ja sieniretki Nuuksioon 9.9.2017

Elokuun espanjan tehokurssit!

Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.