Jäsenhakemus

Sääntöjen 4 pykälän mukaan henkilöjäsen (eli varsinainen jäsen) voi olla joko vuosijäsen, kannattajajäsen tai lahjoittajajäsen. Pykälän 5 mukaan kannattajajäsenet suorittavat liittymismaksun ja vuosijäsenen jäsenmaksun vuosittain kaksinkertaisena. Lahjoittajajäsenet maksavat jäsenmaksun kertakaikkisena suorituksena 50-kertaisena.

Seuran kokouksen päättämistä vuosijäsenluokista ja niiden jäsenmaksuista, samoin kuin jäseneduista on lisätietoa kohdassa Jäsenpalvelut.

Voit hakea jäsenyyttä alla olevalla nettilomakkeella. Täytä lomakkeen kentät ja paina sen jälkeen "Lähetä"-nappia.

(Voit hakea jäsenyyttä myös lähettämällä vastaavat tiedot postitse tai sähköpostilla, kts Yhteystiedot.)

HAEN Suomi-Espanja Seuran jäsenyyttä

Etunimi
Arvo tai ammatti
Syntymävuosi
Postiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti
Espanjankielen taito
Missä seuran tehtävissä voisin toimia?
Espanjaan liittyvä aktiivinen harrastus
Vain perhejäseneksi haluava täyttää: kuka on samassa osoitteessa asuva jäsen, jolle lähetetään SES-lehti?
Mahdollinen kiinnostus tuki- tai lahjoittajajäsenyyteen (katso sääntöjen kohta 5)?

Ajankohtaista

FIESTATARJOUKSET voimassa 19.5. saakka: liity alennettuun hintaan henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä hyödynnä alennukset ilmoituksista!

YHTEISÖJÄSENESITE

FOLLETO PARA INSCRIBIRSE COMO UN MIEMBRO INSTITUCIONAL

LIITY JÄSENEKSI
Lähetämme helmikuun lehden kotiisi!

Ilmoita syyskuun SES-lehdessä ja juhlakirjassa!

Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.