Jäsenhakemus

Sääntöjen 4 pykälän mukaan henkilöjäsen (eli varsinainen jäsen) voi olla joko vuosijäsen, kannattajajäsen tai lahjoittajajäsen. Pykälän 5 mukaan kannattajajäsenet suorittavat liittymismaksun ja vuosijäsenen jäsenmaksun vuosittain kaksinkertaisena. Lahjoittajajäsenet maksavat jäsenmaksun kertakaikkisena suorituksena 50-kertaisena.

Seuran kokouksen päättämistä vuosijäsenluokista ja niiden jäsenmaksuista, samoin kuin jäseneduista on lisätietoa kohdassa Jäsenpalvelut.

Voit hakea jäsenyyttä alla olevalla nettilomakkeella. Täytä lomakkeen kentät ja paina sen jälkeen "Lähetä"-nappia.

(Voit hakea jäsenyyttä myös lähettämällä vastaavat tiedot postitse tai sähköpostilla, kts Yhteystiedot.)

HAEN Suomi-Espanja Seuran jäsenyyttä

Etunimi
Arvo tai ammatti
Syntymävuosi
Postiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti
Espanjankielen taito
Missä seuran tehtävissä voisin toimia?
Espanjaan liittyvä aktiivinen harrastus
Vain perhejäseneksi haluava täyttää: kuka on samassa osoitteessa asuva jäsen, jolle lähetetään SES-lehti?
Mahdollinen kiinnostus tuki- tai lahjoittajajäsenyyteen (katso sääntöjen kohta 5)?

Liity nyt jäseneksi ja saat SES-lehden 1/2017 jälkitoimituksena kotiisi.

Muutama paikka vielä Baskimaan esittelyyn 28.3
ilmoittaudu su 26.3. klo 18 mennessä

.

JÄSENHAKEMUS

#Suomi100
#SESJuhla2017

@SES_Seura

Lue Espanjan matkailutoimiston digilehden uusi erikoisnumero

Lehdessä 100 syytä matkustaa Espanjaan!

Uusia yhteisöjäseniä

AvaLaw