Jäsenpalveluja

Jäsenille on tarjolla mm. seuraavia peruspalveluja: Kielikurssit ja useimmat kulttuuritapahtumat ovat maksullisia.

- SES-lehti 4 kertaa vuodessa
- SES-kielikurssit
- Kulttuuri- ja jäsentapahtumat
- Neuvontapalvelut sähköpostin kautta
- Jäsenkirjeet (myös sähköpostitse) ajankohtaisista asioista.

Yhteystietojen muutokset, täydennykset ja tarkistuspyynnöt voi toimittaa seuralle monella tavalla, kts. Ota yhteyttä.  Samalta sivulta löydät myös linkin jäsenhakemukseen.

Jäsenkategoriat ja jäsenmaksujen suuruus

Syksyn 2017 erikoistarjoukset uusille jäsenille

Henkilöjäseneksi 1.10.–31.12. erikoishintaan: Loppuvuoden jäsenyys 10€, nuoriso- tai perhejäsenet 5 € - liittymismaksuakaan ei peritä!

Yhteisöjäseneksi liittyvälle 50 % alennus vuoden 2017 jäsenmaksusta.

Sääntöjen 4§ mukaan seuralla voi olla:

1. Henkilöjäseniä eli varsinaisia jäseniä.

Vuosijäsenen jäsenmaksu vahvistetaan edellisen vuoden syyskokouksessa. Vuoden 2017 jäsenmaksu on 30€, minkä lisäksi uusilta jäseniltä peritään 5€ liittymismaksu.

Alennettuja vuosijäsenluokkia ovat vuonna 2017:
- perhejäsen, joka asuu samassa osoitteessa varsinaisen vuosijäsenen kanssa. Perhejäsenelle ei lähetetä omaa SES-lehteä. Perhejäsenmaksu vuodelle 2017 on 15 €.
- nuorisojäsen, joka on syntynyt vuonna 1987 tai myöhemmin ja on ilmoittanut syntymävuotensa seuralle. Nuorisojäsenmaksu vuodelle 2017 on 15 €.

Kannattajajäsen maksaa liittymismaksun sekä vuosijäsenen jäsenmaksun kaksinkertaisena.

Lahjoittajajäsen suorittaa vuosijäsenen jäsenmaksun 50-kertaisena kertakaikkisena suorituksena. Lahjoittajajäseneltä ei peritä liittymismaksua.

Pääset jäseneksi lähettämällä jäsenhakemuksen, lisätietoja kohdassa Ota yhteyttä. Jäsenmaksujen maksuohjeet linkissä (pdf).

2. Yhteisöjäseniä eli tukijäseniä

Seuran hallitus on  päättänyt seuraavista jäsenmaksuista ja jäseneduista vuodelle 2017:

a) Yleishyödylliset yhdistykset ja mikroyritykset (henkilöstöä max. 10 henkeä)
Vuosimaksu 50 e
Edut: Jäsentiedote, 1 x SES-lehti/nro, lisälehdet haluttuihin osoitteisiin 15€ /osoite/vuosi, 10 % alennus mainoksista seuran lehdessä, netissä ym. Näkyvyyttä seuran kotisivuilla.

b) Pienet ja keskisuuret yritykset (henkilöstöä 11-249 henkeä)
Vuosimaksu 150 e
Edut: Jäsentiedote, 3x SES-lehtiä yrityksen osoitteeseen, lisälehdet haluttuihin osoitteisiin 15€ /osoite/vuosi, 10 % alennus mainoksista seuran lehdessä, netissä ym. Näkyvyyttä seuran kotisivuilla.

c) Suuret yritykset (henkilöstöä 250 tai enemmän)
Vuosimaksu 400 e
Edut: Jäsentiedote, 10 x SES-lehtiä yrityksen osoitteeseen, lisälehdet haluttuihin osoitteisiin 15€ /osoite/vuosi, 15 % alennus mainoksista seuran lehdessä, netissä ym. Näkyvyyttä seuran kotisivuilla.

Yritysten luokittelussa noudatetaan Tilastokeskuksen (EU:n) kriteerejä, lisätietoja Wikipediassa.

Hakemus yhteisöjäseneksi.

Tarjous ensimmäisille yhteisöjäseneksi liittyville

Viidelle ensimmäiseksi seuraan liittyville yhteisö- eli tukijäsenille myönnetään 20 % alennus vuoden 2017 jäsenmaksusta.

Jäsenetuja

Jäsenille 20 % alennus ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivulla

Ilmoitusmahdollisuuksista lisää Mediakortti-sivulla

UUSI jäsenetu: Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta ilman toimitusmaksuja

Toimi näin: Rekisteröidy Toni Jokiniityn verkkokauppaan. Valitse levy ostoskoriin ja siirry maksuun. Kysymykseen "onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?" syötetään koodiksi SES, jolloin levyn saa 15 € hintaan ilman toimituskuluja.

Jos haluat Tonin signeeraavan levyn, kirjoita tieto tilauksen yhteydessä lisätietoihin, ja jos haluat omistuskirjoituksen kerro kenelle se osoitetaan.

Tonihan esiintyi kesäkauden avajaisisa Krog Madamessa 7.6.2017. (Kuva: Eija Kaipainen-Perttula). Voit myös kuulla maistiaisia Promesa-levystä Youtubesta.

Lippuja jäsenhintaan Flamencosauna-esitykseen 27.10. Savoy-teatterissa

Kuvaaja: Saara Autere

Lisätietoja tapahtumia-sivulla.

10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Logo_para_homeSES:n jäsenet perheineen saavat 10 % alennuksen El Mercadon verkkokaupassa tehdyistä yli 20€ ostoksista. Saat alennuksen käyttämällä koodia SES10. Verkkokauppa löytyy osoitteesta http://www.elmercado.fi/.

Löytöretki Espanjaan -kirja nyt entistä edullisempaan jäsenhintaan 25 €!

Seura välittää Raimo Siltasen Espanjaa monipuolisesti esittelevää kirjaa ”Löytöretki Espanjaan” (Media Maker Oy, 2012, ISBN 978-952-93-1156-9).

(Kirjaan perustuva 10-osainen TV-sarja Peter Hispaniassa esitettiin MTV:llä syksyllä 2014.).

Jos haluat kirjan, toimi näin:

1. Lähetä sähköposti osoitteeseen hallitus (ät) suomiespanjaseura.fi, ja laita osoitekenttään "Löytöretki Espanjaan"

- anna tilauksen yhteydessä osoitteesi ja matkapuhelinnumerosi

2. Kustantaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii laskutuksesta ja toimituksesta. Huom! Hinta 25 € sisältää postituksen Suomeen (ulkomaan toimituksista sovitaan erikseen)!

Muita jäsenetuja ja alennuksia?

Jäsen tai mahdollinen palveluntarjoa: kerro toiveesi tai vinkkisi mahdollisista jäseneduista ja -alennuksista.

Vuoden 2016 matka-apurahalla tuetaan nukketeatteriesitystä sekä Edelfeltin Espanjan-kirjeistä tehtävää tutkielmaa

Suomi-Espanja Seuran hallitus on syyskuussa tehnyt päätöksen, jonka mukaan nyt jaettiin poikkeuksellisesti kaksi 350 € matka-apurahaa. Hakemuksia tuli kaikkiaan kuusi kappaletta.

Nukketeatteritaiteilija Mira Taussi matkustaa Kataloniaan, jossa hän esiintyy Institut del Teatren esityksessä J’étais. Je suis. Je serai. Matkaan sisältyy esityksen ”lämmitysharjoitukset” sekä kolme esitystä lähellä Barcelonaa marraskuussa 2016.

Katriina Kiviniemi opiskelee kulttuurihistoriaa verkkokurssina, ja tutkielmassaan hän tarkastelee  kulttuurihistorian näkökulmasta Albert Edelfeltin Espanjasta (Madrid, Granada, Córdoba, Sevilla ja Toledo) äidilleen Alexandra Edelfeltille keväällä 1881 lähettämiä kirjeitä.

Seuran hallitus onnittelee matka-apurahan saajia ja kiittää kaikkia hakemuksen tehneitä jäseniään.