Tervetuloa Suomi-Espanja Seuran uudistuneille verkkosivuille.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Vuosi 2017 on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi. #SESJuhla2017

Kesäkauden avaus jäsenille 7.6. klo 18.00 tapasten merkeissä Krog Madamessa

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Fiesta on ohi, mutta fiestatarjoukset ovat voimassa 19.5. saakka.

Juhlavuosi 2017: Suomi täyttää 100 ja SES 60!

Lisätietoja 60-vuotisjuhlasivulla SES60 (#SESJuhla2017)

Juhlavuonna on syytä juhlia monia asioita, jotka kansainvälisessä vertailussa ovat erinomaisia, vaikka joka päivä onkin syytä tehdä asioita vielä paremmiksi.

Käytä tunnusta #SESJuhla2017, kun levität juhlistamme tietoa Twitterissä!

Lisätietoja lähiajan tapahtumista täällä. Uusimmat tiedot saat aina seuraamalla Facebook-sivujamme.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista. MTV3:n Peter Hispaniassa -sarja perustuu kirjaan.

Kirja on jäsenten saatavilla 25 euron hintaan (sisältää toimituksen Suomeen) (ovh 45 €). Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Ajankohtaista

FIESTATARJOUKSET voimassa 19.5. saakka: liity alennettuun hintaan henkilö- tai yhteisöjäseneksi sekä hyödynnä alennukset ilmoituksista!

YHTEISÖJÄSENESITE

FOLLETO PARA INSCRIBIRSE COMO UN MIEMBRO INSTITUCIONAL

LIITY JÄSENEKSI
Lähetämme helmikuun lehden kotiisi!

Ilmoita syyskuun SES-lehdessä ja juhlakirjassa!

Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.