Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto, Ota yhteyttä sekä seuran Facebook-sivuilla.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Kulttuurivaihtoon liittyvä matka-apuraha haussa jäsenille 31.8.2016 saakka

Lisätietoja jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan toimintaa

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita Tapahtumat-sivulla

Syyskauden avaus: Metsä- ja sieniretki Nuuksioon lauantaina 27.8.

Bienvenido a España! Tervetuloa Espanjaan!
– Espanjan tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet suomalaisille yrityksille ja yrittäjille Helsingissä 19.9.2016

Tapasilta Turun Torressa torstaina 13.10. klo 18.30

Elokuvaviikko 17.-19.10. - tietoa elokuvaviikon sivulla

Viininmaistoa ja tapastelua Tampereen Bodega Saludissa torstaina 10.11.

Tulossa myöhemmin: syyskokous (joulukuussa), veroseminaari yms. sekä 60-vuotisjuhlavuosi 2017!

Lisätietoja Tapahtumat-sivulla.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

SES:n jäsenet saavat Tampereen Flamencoviikon 2016 esityksiin ja konsertteihin pääsyliput samaan hintaan kuin Tampereen flamencoviikko ry:n jäsenet! Liput tulee tilata etukäteen sähköpostitse ja ne lunastetaan ennen esitystä. Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

SES:n jäsenille 10 % alennus Alambique Oy:n verkkokaupassa (yli 20€ ostoksista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan SES:n jäsenille - hinta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.

MTV3:n Peter Hispaniassa -sarja perustuu kirjaan.

Kirja on jäsenten saatavilla 25 euron hintaan (sisältää toimituksen Suomeen) (ovh 45 €). Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

KILL Carmen Flamenco Madrid 2016 -festivaalille

Tampereen Flamencoviikko 25.-30.7.2016

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Varaa jäsenhintaan liput Tampereen Flamencoviikolle 25-30.7!

1500 tykkääjää 19.1.2016

Ilmoita SES-lehdessä!