Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssit; ja Tapahtumat

Tilaa tyylikäs ja laadukas SES-paita!

Nyt voit tilata kesäksi laadukkaan t-paidan, jossa pieni Suomi-Espanja seuran logo. Laadukkaan paidan hinta 25 € + postikulut 5 €.

Naisten t-paita o-aukolla. Materiaali 90 % puuvillaa, 10 % elastaania. Pysyy muodossaan, istuu ja joustaa hyvin. Jos et pidä tiukasta istuvuudesta, tilaa normaalia kokoasi isompi. Koot S-3XL.

Miesten kauluksellinen pikeepaita, laadukasta , siistinä säilyvää materiaalia, 95 % puuvillaa, 5 % elastaania. Koot S-5XL.

Tilaukset 15.6. mennessä sähköpostilla hallitus@suomiespanjaseura.fi. Laita otsikoksi T-paitatilaus. Kerro viestissä, tilaatko naisten vai miesten paidan, koko, toimitusosoite ja puhelinnumerosi. Tilauksia otetaan vastaan myös tapahtumissamme. Paidat tilataan 15.6. jälkeen. Toimitusaika on noin kolme viikkoa ja lasku lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen.

Kesäkauden avaus 11.6.2019

Tervetuloa seuran perinteiseen Kesän avaus -tapahtumaan!

Aika: Tiistai 11.6. kello 18-22
Paikka: Ravintola Blue Peter, Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki
Hinta: Maksuton jäsenille, ei-jäsenille 10€
Tarjoilut: Seura tarjoaa osallistujille lasillisen kuohuvaa. Osallistujat maksavat itse ruokansa
Ohjelma: Illan espanjalaisen musiikkiesityksen tarjoaa La Sal de la Vida sekä La Maquina yhtyeen laulaja Heidi Oilimo ja pianisti Johanna Pitkänen.

TILAISUUS ON TÄYNNÄ

18.6. Mallorca ja Baleaarit Espanjan valtion matkailutoimstossa klo 18

Tule kuuntelemaan Espanjan valtio matkailutoimiston mielenkiintoista esitystä Mallorcasta ja muista Baleaarien saarista tiistaina 18.6. klo 18.00. Maksuton tilaisuus pidetään matkailutomiston tiloissa osoitteessa Pohjoinen Makasiinikatu 6 A. Osanaottajien määrä max 25 h. Ilmoiittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus@suomiespanjaseura.fi, otsikko Baleaarit 18.6.

Tervetuloa!

Seminaari Espanjan perustuslaista 22.3. - materiaalit

Seminaari Espanjan perustuslaista pidettiin Helsingissä 22.3.2019. Seminaarin järjestivät Espanjan suurlähetystö yhteistyössä Ulkopoliittisen instituutin ja Suomi-Espanja-Seuran kanssa. Voit tutustua seminaarin materiaaleihin täällä.

Espanjalaisia elokuvia Helsingissä

Kevään aikana Helsingissä on nähtävissä useita espanjalaisia laatuelokuvia. Lue lisää.

Jäsenmatka 2019 Madrid-Bilbao 31.8.-7.9.20

Suosio oli suuri ja meille varatut 30 paikkaa on nyt myyty, voit tiedustella tilannetta ja mahdollisia peruutuspaikkoja Forssan matkatoimistosta sähköpostitse outi.ahponen@fmt.fi tai puhelimitse 020 775 7713. Lisätietoja myös puheenjohtaja@suomiespanjaseura.fi. Matkan ohjelman löydät tästä.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Seuraa myös blogiamme "Lumikide kohtaa auringon" täällä.