Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Vuosi 2017 on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi. #SESJuhla2017

Liity TORSTAIHIN 14.12. MENNESSÄ jäseneksemme - saat SES-lehden juhlanumeron kotiisi!

Kun liityt viimeistään TORSTAINA 14.12., ehdit saada kotiisi SES-lehden juhlanumeron. Loppuvuoden jäsenyys 10 eurolla (uudet perhejäsenet tai alle 30-vuotiaat 5 €).

Joulukuun lopulla ilmestyvässä 60-vuotisjuhlanumerossa on 48 sivua (kun normaalisti sivuja on 16 tai 20). Lehdessä ovat esillä niin Espanjan uusi Helsingin suurlähettiläs kuin Suomen uusi Madridin suurlähettiläs sekä Suomen Madridin instituuttikin. Historianumeron kunniaksi uusitaan muutamia juttuja noin 10 vuoden takaa, joukossa Kjell Westön ja Jaakko Hämeen-Anttilan kirjoitukset. Mukana on myös kunniajäsenemme Matti Mäkisen artikkeli espanjankielen oppimisesta ja opettamisesta, tietoja ja muisteluita seuran historian varrelta, sekä paljon muutakin, kuten kirjasuosituksia, teatteriarvostelu, resepti à la Maríapaz Martínez, ja luonnollisesti tietoa kevään 2018 tapahtumistamme.

Lisäksi pääset edullisemmin moniin vuoden 2018 tapahtumiin sekä saat muita jäsenetuja.

Maistiaisia vuoden 2018 tapahtumakalenterista

Tiedot vasta alustavia. Seuraa Tapahtumat-sivuja!

Tammi-maaliskuu

Matka 2018 18.–21.1.
Camino de Santiago -esittely 24.1.
Jäsentapahtuma: Katalonian viinit, 7.2.
Jäsenretki Helsingin Flamencofestivaalille 10.2.
SES-lehti 1/2018 helmikuussa

Huhti-kesäkuu

Kevätkokous (alustus: Unescon maailmanperintökohteet Espanjassa)
Kirjan ja ruusun päivä 23.4.
Camino Portugues -vaellus 5.-12.5.2018
Kesäkauden avaus
Jäsenretki Tampere Guitar Festivaalille 9.6.
SES-lehti 2/2018 toukokuussa

Heinä-syyskuu

Syyskauden avaus Nuuksiossa
Jäsentapahtuma Espanjan matkailutoimistossa
SES-lehti 3/2018 syyskuussa

Loka-joulukuu

Espanjalaisen elokuvan viikko
Pääkaupunkiseudun ulkopuolinen jäsentilaisuus
Seminaari (esim. verotus)
Syyskokous
Luistelutapahtuma
SES-lehti 4/2018 joulukuussa

Koko toimintasuunnitelman voit lukea tästä.

Jäsenmatka CAMINO PORTUGUES -pyhiinvaellusreitti 5.-12.5.2018

Vaelluksella Tuin kaupungista Santiago de Compostelaan tavoitat aidon galicialaisen maalaismaiseman. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti. Lue lisää

Juhlavuosi 2017: Suomi täyttää 100 ja SES 60!

Lisätietoja 60-vuotisjuhlasivulla SES60 (#SESJuhla2017)

Juhlavuonna on syytä juhlia monia asioita, jotka kansainvälisessä vertailussa ovat erinomaisia, vaikka joka päivä onkin syytä tehdä asioita vielä paremmiksi.

Käytä tunnusta #SESJuhla2017, kun levität juhlistamme tietoa Twitterissä!

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Carlota Ramosin taidenäyttely Taidesalonki Piirrossa Helsingissä 25.11.-17.12.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Kevään kurssit alkavat 15.1.2018!

LIITY henkilö- tai yhteisöJÄSENEKSI TORSTAIHIN 14.12. mennessä. Ehdit saada SES-lehden juhlanumeron (48 s) suoraan kotiisi. Saat jäsenalennuksia ja olet etusijalla moniin vuoden 2018 tapahtumiin.