Tervetuloa Suomi-Espanja Seuran uudistuneille verkkosivuille.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Vuosi 2017 on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi. #SESJuhla2017

Juhlavuosi 2017: Suomi täyttää 100 ja SES 60!

Lisätietoja 60-vuotisjuhlasivulla SES60 (#SESJuhla2017)

Juhlavuonna on syytä juhlia monia asioita, jotka kansainvälisessä vertailussa ovat erinomaisia, vaikka joka päivä onkin syytä tehdä asioita vielä paremmiksi.

Käytä tunnusta #SESJuhla2017, kun levität juhlistamme tietoa Twitterissä!

Lisätietoja lähiajan tapahtumista täällä. Uusimmat tiedot saat aina seuraamalla Facebook-sivujamme.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

Ilmoita syyskuun SES-lehdessä, ilmoitusvaraukset 25.8. mennessä seslehti {at} suomiespanjaseura.fi

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

5 € alennus Piano & Baile Flamenco-konserttiin Turussa 22.9.

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä. Mm.

Leyenda Española – espanjalaista kitaramusiikkia Isaac Albénizin hengessä

PIANO & BAILE FLAMENCO Turussa 22.9.2017

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Ilmoitukset SES-lehden syyskuun numeroon 25.8. mennessä!

Jäsentilaisuus Espanjan Matkailutoimistossa 4.9. - aiheena Madrid

Luonto- ja sieniretki Nuuksioon 9.9.2017

YHTEISÖJÄSENESITE

LIITY JÄSENEKSI. Lähetämme SES-lehdet 1 ja 2 kotiisi! Jäsenalennuksia mm. Toni Jokiniityn Promesa-levystä, Turun Flamenco-konsertista 22.9, Löytöretki Espanjaan kirjasta sekä El Mercadon nettikaupasta.

Espanjan tehokurssien syyskausi alkaa 11.9. - muista myös syyskuun alun kertauskurssit!

Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.