Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Joulukuun lopulla ilmestyneessä 60-vuotisjuhlanumerossa on 48 sivua (kun normaalisti sivuja on 16 tai 20). Lehdessä ovat esillä niin Espanjan uusi Helsingin suurlähettiläs kuin Suomen uusi Madridin suurlähettiläs sekä Suomen Madridin instituuttikin. Historianumeron kunniaksi uusitaan muutamia juttuja noin 10 vuoden takaa, joukossa Kjell Westön ja Jaakko Hämeen-Anttilan kirjoitukset. Mukana on myös kunniajäsenemme Matti Mäkisen artikkeli espanjankielen oppimisesta ja opettamisesta, tietoja ja muisteluita seuran historian varrelta, sekä paljon muutakin, kuten kirjasuosituksia, teatteriarvostelu, resepti à la Maríapaz Martínez, ja luonnollisesti tietoa kevään 2018 tapahtumistamme.

Liity jäseneksi, niin saat lehden postissa kotiisi.

Maistiaisia vuoden 2018 tapahtumakalenterista

Tiedot vasta alustavia. Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

Tammi-maaliskuu

Matka 2018 18.–21.1.
Camino de Santiago -esittely 24.1.
Jäsentapahtuma: Katalonian viinit, 7.2.
Jäsenretki Helsingin Flamencofestivaalille 10.2.
SES-lehti 1/2018 helmikuussa

Huhti-kesäkuu

Kevätkokous (alustus: Unescon maailmanperintökohteet Espanjassa)
Kirjan ja ruusun päivä 23.4.
Camino Portugues -vaellus 5.-12.5.2018
Kesäkauden avaus
Jäsenretki Tampere Guitar Festivaalille 9.6.
SES-lehti 2/2018 toukokuussa

Heinä-syyskuu

Syyskauden avaus Nuuksiossa
Jäsentapahtuma Espanjan matkailutoimistossa
SES-lehti 3/2018 syyskuussa

Loka-joulukuu

Espanjalaisen elokuvan viikko
Pääkaupunkiseudun ulkopuolinen jäsentilaisuus
Seminaari (esim. verotus)
Syyskokous
Luistelutapahtuma
SES-lehti 4/2018 joulukuussa

Koko toimintasuunnitelman voit lukea tästä.

Jäsenmatka CAMINO PORTUGUES -pyhiinvaellusreitti 5.-12.5.2018 - ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 20.1.2018

Vaelluksella Tuin kaupungista Santiago de Compostelaan tavoitat aidon galicialaisen maalaismaiseman. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti.Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.1.2018 Lue lisää

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi