Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssit; ja Tapahtumat

Jäsenmatka 2019 !!

Lähde mukaan korkeatasoiselle ja monipuoliselle spesiaalimatkalle Espanjaan.   Lennämme ensin Madridiin, jossa olemme pari päivää ja ajelemme sitten mielenkiintoista reittiä Madrid – Ávila- Logroño – Pamplona-San Sebastian-Bilbao. Toteutus käytännössä omakustannusperiaatteella, jäsenille matka edullisempi!

Matkan hinta jäsenille 1 380 €/2 hh ja 1 746 €/1 hh, ei- jäsenille hinta on 80 € kalliimpi. Hinta sisältää lennot, majoitukset (hotellit ***---*****) + aamiaiset, kuljetukset,                 lounaat 1.-5.9. illallinen Bilbaossa 6.9., ohjelman mukaiset opastukset ja pääsyliput sekä  suomenkieliset matkanjohtajapalvelut seuran puolesta. Matkanjohtajana toimii kokenut Espanjan matkojen vetäjä,seuran puheenjohtaja Jouko Lehtoviita. Matkalle tavoitellaan noin 30 hengen ryhmää, täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.     Ilmoittautumiset mahdollisimman pian !! Forssan matkatoimistoon sähköpostitse           outi.ahponen@fmt.fi tai puhelimitse 020 775 7713. Lisätietoja myös puheenjohtaja@suomiespanjaseura.fi. Matkan ohjelman löydät  tästä. 28 paikkaa jo varattu eli matka toteutuu, varmista paikkasi, jos olet kiinnostunut!

KEVÄÄN TAPAHTUMIA

19.3. Ruuanlaittoilta: valmistetaan ja syödään yhdessä espanjalaisia ruokia, lisää tietoa ja ilmoittautumiset myöhemmin.

17.4. Kevätkokous klo 18.30 Hotelli Arthurissa, Vuorikatu 19, Helsinki. Kokousesitelmän aihe ja tarkempaa tietoa myöhemmin.

23.4. Kirjan ja Ruusun päivä keskustakirjasto Oodissa klo 17.00-20.00

Teema: Keskiajan espanjalainen kirjallisuus

Paikka ja aika: Keskustakirjasto Oodin monitoimisali (n. 180 henkilöä),klo 17.00-20.00

Esiintyjät:

* Elina Liikanen, Helsingin Yliopisto, alustaja ja moderaattori

* Arto Rintala, suomentanut ”Celestina eli Caliton ja Melibean tragikomedia”, yksi keskiajan kirjallisuuden helmistä (paljon muitakin suomennuksia)

* Eila Kautto, kertoo kirjasta ”Cid-Sankari 1000-luvun Espanjasta”. Cantar de mio Cid -kirjaa pidetään Espanjan kansalliseepoksena

* Aquilo, keskiaikaista espanjalaista musiikkia

Tilaisuus on avoin ja ilmainen kaikille. Aikaisemmasta tiedosta poiketen tähän ei kerätä ilmoittautumisia (Oodin periaatteet) , joten varmista paikkasi tulemalla ajoissa paikalle! Seura markkinoi tilausutta jäsenilleen ja heidän ystävilleen, Oodi-kirjasto yleisesti. Mahdollinen espanjaisen kirjallisuuden näyttely aulassa.

Huhti-toukokuussa tulossa tilaisuus Baleaareista Espanjan valtion matkailutoimistossa.

Kesäkauden avaus 11.6. klo 18, paikka vahvistetaan myöhemmin

Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Muista maksaa vuoden 2018 jäsenmaksusi!

Suomi-Espanja Seuran jäsenmaksut vuonna 2018 ovat:

Jäsen 30 €. Perhejäsen (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa) 15 €.

Nuorisojäsen (syntynyt vuonna 1988 tai myöhemmin ja ilmoittanut syntymävuotensa seuralle) 15 €

Maksa jäsenmaksusi mahdollisimman pian seuran tilille  FI 98 2153 1800 0208 84. Käytä maksaessasi viitenumeroa, jonka löydät SES-lehden numero1/2018 osoitetarrasta. Lehti on lähetetty myös kaikille perhejäsenille. Mikäli lehti ei ole enää tallella, etkä tiedä viitenumeroasi, kirjoita maksaessasi viestikenttään oma nimesi ja 2018.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi