Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta.

Jäsentilaisuus Galician viinit keskiviikkona 6.2.2019 klo 18 WineCellarsissa Helsingissä (Kalevankatu 9, 00100 Helsinki).

Tilaisuudessa alustaa ja Galician viinit esittelee huippusommelier Antti Uusitalo. Vuoden 2018 jäsenmaksun maksanut jäsen voi tuoda tilaisuuteen yhden seuralaisen. Osallistumismaksu jäsenille 36 €, muille 42 €. Hinta sisältää Antti Uusitalon alustuksen, tilavuokran sekä tietysti tastingin 6 viiniä ja tapaksia. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin hallitus (at) suomiespanjaseura.fi, otsikkoon "Galician viinit". Sähköpostiin osallistujien nimet ja yhteystiedot (puhelin ja sähköposti) sekä tiedot jäsenyydestä. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet osallistumismaksun suorittamisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tervetuloa maistelemaan!

Matka 2019

SES on mukana Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 17.-20.1.2019. Löydät meidät ystävyysseurojen osastolta 7ky7.

Lue lisää osastomme vierailijoista ja messutarjouksista tästä.

Tervetuloa osastollemme!

Vuoden 2018 syyskokous

Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokous pidettiin 27.11.2018. Ennen varsinaista kokousta Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola kertoi säätiöstä ja Madrid-instituutista. Kiitos Juhalle mielenkiintoisesta esityksestä! Esitys löytyy tästä

Kokouksessa valittiin Jouko Lehtoviita jatkamaan seuran puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Lasse Haapamäki. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Henna Vilmi, Ali Toivola ja Anne Nikula. Hallituksessa jatkavat Eero Kaasalainen, Kati Lanu, Eeva Kujanpää, Kaisu Honkala ja Marjatta Vehkaoja.

Kokous hyväksyi seuran toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019. Niihin voit tutustua tästä

Seuran matka-apuraha päätetty

800 € apuraha on tarkoitettu jäsenille sellaisten matkakustannusten tukemiseen, jotka edistävät Suomen ja Espanjan välistä kulttuurivaihtoa. Määräajan kuluessa saapui kolme hakemusta.

Hakemuksista kaksi todettiin niin hyviksi ja tasavertaisiksi, että 800 euroa päätettiin jakaa kahtia ja myöntää 400 € matka-apuraha sekä Marja Tanhuanpäälle että Jukka Puurulalle. Marja Tanhuanpään matka liittyy kirjan Espanjalaista ruokaperinnettä kristillisessä kulttuurissa kirjoittamiseen ja Jukka Puurulan matka Etelä-Espanjan musiikkikulttuuriin sekä kulttuurisillan luomiseen espanjalaisille ja suomalaisille taiteilijoille. Molemmista matkoista ja niiden annista saamme lukea lisää ensi kevään SES-lehdessä.

Tapahtumia tulossa keväällä 2019

·       Osasto Matka 2019 -tapahtumassa 17.–20.1.2019

·       6.2. klo 18  tutustuminen Galician viineihin (Antti Uusitalo/Winecellars, Helsinki), lisätedot kohta sivuile!

·       Tapasravintolakierros

·       Maaliskuussa tilaisuus Espanjan matkailutoimistossa maalis (Mallorca, Ibiza ym)

Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Muista maksaa vuoden 2018 jäsenmaksusi!

Suomi-Espanja Seuran jäsenmaksut vuonna 2018 ovat:

Jäsen 30 €. Perhejäsen (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa) 15 €.

Nuorisojäsen (syntynyt vuonna 1988 tai myöhemmin ja ilmoittanut syntymävuotensa seuralle) 15 €

Maksa jäsenmaksusi mahdollisimman pian seuran tilille  FI 98 2153 1800 0208 84. Käytä maksaessasi viitenumeroa, jonka löydät SES-lehden numero1/2018 osoitetarrasta. Lehti on lähetetty myös kaikille perhejäsenille. Mikäli lehti ei ole enää tallella, etkä tiedä viitenumeroasi, kirjoita maksaessasi viestikenttään oma nimesi ja 2018.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi