Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Vuosi 2017 on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi. #SESJuhla2017

Juhlavuosi 2017: Suomi täyttää 100 ja SES 60!

Ilmoittaudu Vuosijuhlaan 10.11.2017 Ostrobotnialla

Puolet paikoista on jo varattu. Lisätietoja ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tästä.

Lisätietoja 60-vuotisjuhlasivulla SES60 (#SESJuhla2017)

Juhlavuonna on syytä juhlia monia asioita, jotka kansainvälisessä vertailussa ovat erinomaisia, vaikka joka päivä onkin syytä tehdä asioita vielä paremmiksi.

Käytä tunnusta #SESJuhla2017, kun levität juhlistamme tietoa Twitterissä!

Lisätietoja lähiajan tapahtumista täällä. Uusimmat tiedot saat aina seuraamalla Facebook-sivujamme.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä. Mm.

Aikamatka Taide-Laaksossa

Aikamatka -näyttelyyn voi tutustua Laakson sairaalan rakennus P aulassa (Lääkärinkatu 8, Helsinki) 2.10.-31.10.2017. Mukana on 10 taiteilijaa Goyart-ryhmästä (Espanja), joka on pitänyt näyttelyitä ympäri maailmaa vuodesta 2003 lähtien.

Suomalaiset Espanjassa - Finlandeses en España Helsingin Tiedekulmassa 9.-16.10.

Kill Carmen kiertää Suomea syksyllä 2017

Esityspaikkakunnat ja liput:

• Helsinki / Uuden Sirkuksen keskus Cirko 28.–29.10.2017. Liput alkaen 20,50 €, ticketmaster.fi
  • Jyväskylän kaupunginteatteri 1.11.2017. Liput alkaen 35,50 €, lippu.fi
  • Ylivieskan Akustiikka-sali 5.11.2017. Liput alkaen 10 €, lipputoimisto.fi
  • Kemin kaupunginteatteri 8.11.2017. Liput alkaen 38,50 €, lippu.fi

CINEMAISSÌ Helsingissä 19.-22.10.

Cinemaissí on pian täällä taas - tarjote valikoiman latinalaisamerikkalaisen elokuvan parhaita paloja.

Cinemaissí on oivallinen jatko Espanjan suurlähetystön kanssa järjestettäville Espanjalaisen elokuvan viikoille, joita SES ja kumppanimme tarjoavat
Oulussa 22.-27.9,
Tapiolassa 16.10. ja Helsingissä 17.-18.10,
Rovaniemellä 27.-28.10.l