Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Tervetuloa seuran kevätkokoukseen 17.4.2018

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä

Maksa vuoden 2018 jäsenmaksusi!

Suomi-Espanja Seuran jäsenmaksut vuonna 2018 ovat:

Jäsen 30 €

Perhejäsen (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa) 15 €

Nuorisojäsen (syntynyt vuonna 1988 tai myöhemmin ja ilmoittanut syntymävuotensa seuralle) 15 €

Maksa jäsenmaksusi 31.3. 2018 mennessä seuran tilille  FI 98 2153 1800 0208 84. Käytä maksaessasi viitenumeroa, jonka löydät SES-lehden numero1/2018 osoitetarrasta. Lehti on lähetetty myös kaikille perhejäsenille. Mikäli lehti ei ole enää tallella, etkä tiedä viitenumeroasi, kirjoita maksaessasi viestikenttään oma nimesi ja 2018.

Tartu tilaisuuteen! Secundino Hernándezin taidenäyttelyn avajaiset 13.4.!!!

Saimme muutaman lipun huomiseen Secundino Hernándezin taidenäyttelyn avajaisiin Taidehalliin. Nervanderinkatu 3. Tilaisuuden ajankohta on klo 18 ja sen avaa pormestari Jan Vapaavuori. Muutama kahden hengen lippu siis jaossa, jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoita mielenkiintosi hallitus@suomiespanjaseura. Vahvistusviesti tulee tänään torstai-iltana, liput saa suoraan ovelta.

Maistiaisia vuoden 2018 tapahtumakalenterista

Tiedot vasta alustavia. Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

Huhti-kesäkuu

Kevätkokous 17.4.(alustus: Unescon maailmanperintökohteet Espanjassa)
Kirjan ja ruusun päivä 23.4.
Camino Portugues -vaellus 5.-12.5.2018
Kesäkauden avaus 7.6.
Jäsenretki Tampere Guitar Festivaalille 9.6.
SES-lehti 2/2018 toukokuussa

Heinä-syyskuu

Syyskauden avaus Nuuksiossa
Jäsentapahtuma Espanjan matkailutoimistossa
SES-lehti 3/2018 syyskuussa

Loka-joulukuu

Espanjalaisen elokuvan viikko
Pääkaupunkiseudun ulkopuolinen jäsentilaisuus
Seminaari (esim. verotus)
Syyskokous
Luistelutapahtuma
SES-lehti 4/2018 joulukuussa

Koko toimintasuunnitelman voit lukea tästä.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi