Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto, Ota yhteyttä sekä seuran Facebook-sivuilla.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Vuosi 2017 on seuramme 60-vuotisjuhlavuosi. #SESJuhla2017

Baskimaan esittely tiistaina 28.3. klo 17 - muutama paikka vapaana. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 26.3. klo 18.00

Lisätietoja ilmoittautumisesta Tapahtumia-sivulla. Tarvitsemme mm. passin tai virallisen henkilötodistuksen tiedot, ja ko. dokumentti pitää ottaa mukaan tilaisuuteen.

Juhlavuosi 2017: Suomi täyttää 100 ja SES 60!

Lisätietoja 60-vuotisjuhlasivulla SES60 (#SESJuhla2017)

Juhlavuonna on syytä juhlia monia asioita, jotka kansainvälisessä vertailussa ovat erinomaisia, vaikka joka päivä onkin syytä tehdä asioita vielä paremmiksi.

Käytä tunnusta #SESJuhla2017, kun levität juhlistamme tietoa Twitterissä!

Lähiajan ohjelmassa on mm.

Jäsentilaisuus: Baskimaa esittelyssä Espanjan suurlähetystössä 28.3. klo 17

Kevätkokous 25.4.2017

Juhlaillallinen 10.11.2017

SES on nyt myös Twitterissä: @SES_Seura

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

SES:n jäsenille 10 % alennus Alambique Oy:n verkkokaupassa (yli 20€ ostoksista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan SES:n jäsenille - hinta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.

MTV3:n Peter Hispaniassa -sarja perustuu kirjaan.

Kirja on jäsenten saatavilla 25 euron hintaan (sisältää toimituksen Suomeen) (ovh 45 €). Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Eeva Havulehto, piano / Espanjalaista pianomusiikkia 11.4.2017 klo 19.00 Musiikkitalo, Helsinki - SES:n jäsenille lippuja erikoishintaan

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Liity nyt jäseneksi ja saat SES-lehden 1/2017 jälkitoimituksena kotiisi.

Muutama paikka vielä Baskimaan esittelyyn 28.3
ilmoittaudu su 26.3. klo 18 mennessä

.

JÄSENHAKEMUS

#Suomi100
#SESJuhla2017

@SES_Seura

Lue Espanjan matkailutoimiston digilehden uusi erikoisnumero

Lehdessä 100 syytä matkustaa Espanjaan!

Uusia yhteisöjäseniä

AvaLaw