Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssit; ja Tapahtumat

Ruoanlaittoilta 19.3.2019

Laitamme ja syömme yhdessä herkullista espanjalaista ruokaa ruokajuomien kera! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet.Mukaan mahtuu!

21.3. klo 9-11 SEMINAARI Alueet ja kansallisuudet Espanjan perustuslaissa: Arviointia ja miten eteenpäin

Seminar Regions and nationalities in the Spanish Constitution:  Assessment and way forward

Seminaari järjestetään Eurooppasalissa, Malminkatu 16, Helsinki. Espanjan perustuslain 40-vuotisjuhlan merkeissä (hyväksytty 6.12.1978). Mielenkiintoisen ja ajankohtaisen seminaarin järjestää Espanjan suurlähetystö yhteistyössä Ulkopoliittisen instituutin ja Suomi-Espanja-Seuran kanssa. Tilaisuudessa alustavat espanjalaiset professorit Javier García Roca Madridin yliopiston Perustuslakioikeuden osastolta ja Joan Botella Corral Barcelonen autonomisesta yliopistosta. Puheenvuoroja kommentoivat professori Jukka Kekkonen Helsingin yliopistosta ja tutkija Teemu Tammikko Ulkopoliittisesta Instituutista. Tilaisuutta isännöi Espanjan Suomen suurlähettiläs Luis Tejada Chacón.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään englanninkielisenä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tänään tulleessa jäsenkirjeessä.

Jäsenmatka 2019 Madrid-Bilbao 31.8.-7.9.2019

Suosio oli suuri ja meille varatut 30 paikkaa on nyt myyty, voit tiedustella tilannetta ja mahdollisia peruutuspaikkoja Forssan matkatoimistosta sähköpostitse outi.ahponen@fmt.fi tai puhelimitse 020 775 7713. Lisätietoja myös puheenjohtaja@suomiespanjaseura.fi. Matkan ohjelman löydät tästä.

Matkan hinta jäsenille 1 380 €/2 hh ja 1 746 €/1 hh, ei- jäsenille hinta on 80 € kalliimpi. Hinta sisältää lennot, majoitukset (hotellit ***---*****) + aamiaiset, kuljetukset,  lounaat 1.-5.9. illallinen Bilbaossa 6.9., ohjelman mukaiset opastukset ja pääsyliput sekä  suomenkieliset matkanjohtajapalvelut seuran puolesta. Matkanjohtajana toimii kokenut Espanjan matkojen vetäjä, seuran puheenjohtaja Jouko Lehtoviita. puheenjohtaja@suomiespanjaseura.fi

KEVÄÄN TAPAHTUMIA

17.4. Kevätkokous klo 18.30 Hotelli Arthurissa, Vuorikatu 19, Helsinki. Kokousesitelmän aihe ja tarkempaa tietoa myöhemmin.

23.4. Kirjan ja Ruusun päivä keskustakirjasto Oodissa klo 17.00-20.00

Teema: Keskiajan espanjalainen kirjallisuus   Lue lisää

Kesäkauden avaus todennäköisesti 11.6. klo 18, aika ja paikka vahvistetaan myöhemmin.

Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Seuraa myös blogiamme "Lumikide kohtaa auringon" täällä.