Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto, Ota yhteyttä sekä seuran Facebook-sivuilla.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Yritysseminaari 19.9. kokosi yli 100 henkeä Eurooppasaliin

Espanjan orastava kasvu tarjoaa mahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille. Markkinat ovat kuitenkin myös haastavat. Menestymiseen tarvitaan ennakkovalmistelua, luotettuja partnereita, kielitaitoa sekä sopivaa yhdistelmää suomalaista sisua ja semiskandinaavista joustavuutta..

Seminaari järjestettiin yhteistyössä neljän muun organisaation kanssa. Lisätietoja ohjelmasta ja alustuksista Työ ja yrittäminen-sivulla.

SES:n jäsenille 10 % alennus espanjalaisesta barokkioopperasta Savoy-teatterissa perjantaina 30.9. ja lauantaina 1.10.

Lisätietoja "muiden tapahtumat" -sivulla.

Lähiajan toimintaa

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita Tapahtumat-sivulla

Jäsenilta Turun Grill It! Marinassa torstaina 13.10. klo 18.30

Elokuvaviikko 17.-19.10. - tietoa elokuvaviikon sivulla

Viininmaistoa ja tapastelua Tampereen Bodega Saludissa torstaina 10.11. klo 18

Syyskokous ja alustus Kataloniasta 29.11. klo 18 Kulttuurikeskus Caisassa Helsingissä

Tulossa myöhemmin: mm. 60-vuotisjuhlavuosi 2017!

Lisätietoja Tapahtumat-sivulla.

Vuoden 2016 matka-apuraha tukee nukketeatteriesitystä ja Edelfeltin Espanjan-kirjeiden tutkimusta

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

SES:n jäsenille 10 % alennus Alambique Oy:n verkkokaupassa (yli 20€ ostoksista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan SES:n jäsenille - hinta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.

MTV3:n Peter Hispaniassa -sarja perustuu kirjaan.

Kirja on jäsenten saatavilla 25 euron hintaan (sisältää toimituksen Suomeen) (ovh 45 €). Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Don Quijote elää - Monitaiteinen tapahtuma Hyvinkään Kaupungintalolla perjantaina 28.10.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Ilmoittaudu pian Turun illanviettoon 13.10

Yritysseminaarin aineistot sivullamme

Jäseneksi loppuvuonna 5 €, myös yhteisöjäsenille liittymistarjous!

1800 tykkääjää 26.9.2016

Elokuvaviikko 17.-19.10.2016