Seurassa on noin 700 jäsentä. Tule mukaan toimintaamme! Jäsenmaksuista ja erilaisista jäsenyyskategorioista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto, Ota yhteyttä sekä seuran Facebook-sivuilla.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta; Pieni käsikirjasto.

Toukokuun SES-lehti jakelussa: liity nyt, niin saat lehden jälkipostituksena

SES-lehti on nyt 20-sivuinen! Tällä kertaa mm. matkustetaan Madridissa, Rondassa ja Andalusian alueella, pakinoidaan muutosta Espanjaan, kokataan pollo en escabeche ja kuullaan millaista historiaa suomalaiset tekivät Málagan lentokentällä. Ja paljon muuta.

Kulttuurivaihtoon liittyvä matka-apuraha haussa jäsenille 31.8.2016 saakka

Lisätietoja jäsenpalvelut-sivulla.

Jäsen: ilmoittaudu Kesäkauden avaukseen 9.6.

Kesäkauden avaus järjestetään torstaina 9.6. klo 18 alkaen Kim's Tapasissa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Tapahtumat-sivulla.

Lähiajan toimintaa

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita Tapahtumat-sivulla

Jäsentilaisuus: Kesäkauden avaus 9.6. Kim's Tapasissa

Ennakkotieto: Syyskauden avaus luontoretken merkeissä 27.8.

Ennakkotieto: Seminaari yrityksen perustamisesta tai yritystoiminnan laajentamisesta Espanjaan tulossa syksyllä

Ennakkotieto: Elokuvaviikko 17.-19.10.

Tulossa myös: Turku, Tampere, veroseminaari yms.

Lisätietoja Tapahtumat-sivulla.

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Jäsenalennus Tampere Guitar Festivalin tähtikonserttiin 10.6.

Tampere Guitar Festivalin tähtikonsertti Tampere-talossa 10.6.2016 klo 19, esiintyy Ricardo Gallén (ESP), klassinen kitara. Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

SES:n jäsenille 10 % alennus Alambique Oy:n verkkokaupassa (yli 20€ ostoksista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan SES:n jäsenille - hinta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.

MTV3:n Peter Hispaniassa -sarja perustuu kirjaan.

Kirja on jäsenten saatavilla 25 euron hintaan (sisältää toimituksen Suomeen) (ovh 45 €). Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Funk kohtaa flamencon Compañía Kaari & Roni Martin goes ROOTS -illassa

12. Tampere Guitar festival 4.-12.6.2016

KILL Carmen Flamenco Madrid 2016 -festivaalille

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi

Liity nyt jäseneksi - saat toukokuun 20-sivuisen jäsenlehden kotiisi!

Jäsen: Ilmoittaudu Kesäkauden avajaisiin 9.6.

1500 tykkääjää 19.1.2016

Ilmoita SES-lehdessä!