Tule mukaan toimintaamme! Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista tietoa sivulla Jäsenpalvelut. Tietoa myös esim. sivuilla Esitteet ja arkisto ja Ota yhteyttä.

Seuran toimintamuotoja ovat mm: SES-lehtiSES-kielikurssitKulttuuri- ja jäsentapahtumat; Neuvontapalvelut sähköpostin kautta.

Kutsu vuoden 2018 syyskokoukseen

Tervetuloa Suomi-Espanja Seura ry:n syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 Hotelli Arthurissa, osoitteessa Vuorikatu 19, 00100 Helsinki (Lampén-kabinetti sisääntulokerroksessa).Ennen varsinaista kokousta on mielenkiintoinen esitelmä Iberialais-amerikkalaisesta säätiöstä ja Madrid-Instituutista. Esitelmän pitää Iberialais-amerikkalaisen säätiön hallituksen puheenjohtaja Juha Korppi-Tommola.

Suomi-Espanja Seura ry:n hallitus, 6.11.2018

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien ja
ääntenlaskijoiden valinta

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5. Toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksujen
vahvistaminen vuodelle 2019

6. Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle

7. Toiminnantarkastajien tai tilintarkastajien valinta

8. Muut mahdollisesti käsiteltäväksi otettavat asiat

9. Kokouksen päättäminen

Kokousaineiston löydät tästä

Kokoustarjoilun varaamiseksi toivotaan, että kokoukseen osallistuvat jäsenet ilmoittautuisivat etukäteen viimeistään 20.11.2018 sähköpostilla hallitus(at)suomiespanjaseura.fi, otsikkoon: Syyskokous 2018.

Vuoden 2018 tapahtumakalenteri

Seuraa Tapahtumat-sivuja! Liity jäseneksi!

SES- lehden yrittäjyyspainotteinen numero 4 ilmestyy joulukuun alussa – tulossa mm. antia 8.11. seminaarista sekä tietoa ja kokemuksia yrittäjyydestä Espanjassa.

Tapahtumia tulossa keväällä 2019

·       Osasto Matka 2019 -tapahtumassa 17.–20.1.2019

·       Helmikuussa tutustuminen Galician viineihin (Antti Uusitalo/Winecellars, Helsinki)

·       Tapasravintolakierros

·       Maaliskuussa tilaisuus Espanjan matkailutoimistossa maalis (Mallorca, Ibiza ym)

Jäsenetuja ja -tarjouksia

20% alennus jäsenille ilmoituksista SES-lehdessä tai nettisivullamme

Tietoa ilmoituksista ja hinnoista Mediakortissa

Toni Jokiniityn Promesa-levy nettikaupasta 15 € hintaan ilman toimituskuluja

Promesa sisältää säveltäjän ja flamencokitaristin 9 teosta, jotka antavat läpileikkauksen keskeisistä flamencomusiikin tyylilajeista. Maestron lisäksi esiintyvät Víctor Guadiana, Iván Mellén, Ari Isotalo, Juuso Nordlund, Suvi-Maria Helin ja Saila Korhonen.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Logo_para_home10 % alennus El Mercado - Espanjalaisen kaupan verkkokaupassa tehdyistä ostoksista

Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Löytöretki Espanjaan -kirja jäsenhintaan

Hnta nyt vain 25 € kotiin kuljetettuna!

Raimo Siltasen kirjoittama Löytöretki Espanjaan on hiljattain julkaistu uudentyyppinen Espanja-kirja, joka käsittelee aitoa espanjalaista elämänmenoa. Kirja on suunnattu erityisesti suomalaiselle yleisölle, joka on kiinnostunut laajemminkin Espanjan historiasta, perinteistä ja kulttuurista.  Lisätietoja Jäsenpalvelut-sivulla.

Lähiajan kulttuuri- ym. tapahtumia

Kerro meille Espanjaan tai espanjalaiseen kulttuuriin liittyvistä tapahtumista osoitteeseen hallitus (at) suomiespanjaseura.fi.

Lisätietoja muiden järjestämistä tapahtumista tässä.

Muista maksaa vuoden 2018 jäsenmaksusi!

Suomi-Espanja Seuran jäsenmaksut vuonna 2018 ovat:

Jäsen 30 €. Perhejäsen (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa) 15 €.

Nuorisojäsen (syntynyt vuonna 1988 tai myöhemmin ja ilmoittanut syntymävuotensa seuralle) 15 €

Maksa jäsenmaksusi mahdollisimman pian seuran tilille  FI 98 2153 1800 0208 84. Käytä maksaessasi viitenumeroa, jonka löydät SES-lehden numero1/2018 osoitetarrasta. Lehti on lähetetty myös kaikille perhejäsenille. Mikäli lehti ei ole enää tallella, etkä tiedä viitenumeroasi, kirjoita maksaessasi viestikenttään oma nimesi ja 2018.

Club Español järjestää jäsenilleen ja ystävilleen tilaisuuksia, kts. clubespanol.fi